By 6 februari 2015 Read More →

Doe de luier rap

Zo’n 5000+ luiers heb ik verschoond, ik kan het na al die jaren met mijn ogen dicht (denk ik). Maar ook ik heb staan stuntelen tijdens mijn eerste luiermoment. “Wat is de voorkant?” Natuurlijk had ik niet geoefend op een pop, zoals een vriendin voorstelde. Nee, ik deed dat wel even. Hoe moeilijk kon het zijn?

Ook de rappende papa La Guardia Cross vond luiers verschonen een uitdaging – zo las ik in de Huffington Post. Hij schreef er zelfs een rap over. Had Ali B. Ook moeten doen, had een hoop Nederlandse vaders vieze vingers bespaard 😉

Zeg (aanstaande) papa’s lukt dat luier verschonen nou echt niet ? Doe dan de luier rap voor mama en kind, dan vergeven ze je het vast 😉 .

Tip: Papa’s check meteen even het geheim van de babyromper, steel je ook daar de show mee.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.