By 3 december 2014 Read More →

Hoezo baby’s zijn niet leuk voor vaders?

Er wordt weleens gezegd dat een kind pas echt leuk wordt voor de vader een jaartje of 1. Daar zijn wij het niet mee eens. Vader Joey Angerone ook niet. Die richtte voor zijn zoontje Quentin Rex van 9 maanden de One Baby Band op.

Quentin Rex heeft inmiddels al twee eigen nummers op zijn naam staan en wij zijn fan!

Het eerste nummer van de One Baby Band:

Het tweede nummer van de One Baby Band:

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Zwanger en Baby, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.