By 21 augustus 2014 Read More →

Knuffel 2.0

Knuffels met een verhaal! Dat zijn de stoere knuffels REBBEL & KEET letterlijk. Het zijn namelijk niet alleen stoere knuffels gemaakt van eco katoen en denim, nee dit zijn digitale knuffels, deze knuffels zijn ook je persoonlijke toegang tot een grappig digitaal verhaal met stoere tekeningen.

REBBEL&KEET knuffels

Hoe dat werkt? REBBEL & KEET is een bijzondere combinatie van softwear (knuffel) en hardware (iPad of telefoon) een soort tastbare digitale knuffel dus. Aan de knuffels hangt een QR code die je scant met je telefoon. Je komt dan op een app waar je de verhalen van REBBEL & KEET kunt volgen. Volgens de bedenkster Merike van Uitert komen er steeds weer nieuwe verhalen bij. Zo beleef jij samen met je knuffel iedere keer een nieuw avontuur, als dat niet leuk is?!

Meer info: RebbelenKeet.nl

digitale knuffel rebbel en keet

winactie rebbel en keet

WINACTIE: Op de website van REBBEL & KEET is er een fotowestrijd met een geweldige prijs: een hoofdrol in 1 van de verhalen van Rebbel en Keet! Dit moet je doen: Ga naar de website van REBBEL & KEET, download het gratis masker. Upload een leuke foto van je kind met het masker en maak kans op leuke prijzen!

  Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.