By 1 februari 2013 Read More →

Appreview Grolly’s Dierenwerelden

GROLLY’S DIERENWERELDEN

Is je kind ook zo gek op wilde dieren? Zoonlief klimt thuis als een panter langs de bank, zo gek is hij op wilde beesten. Hij gromt zelfs als een panter als hij vermanend wordt toegesproken. Logisch dat hij Grolly’s Dierenwerelden met veel plezier speelt.


De mooi geïllustreerde app vertelt het verhaal van Emma die vergezeld door haar favoriete knuffel Grolly in haar slaap wordt meegenomen naar de jungle van Azië, de Noordpool en naar de steppe van Afrika. Daar ontdekt ze meer dan 50 verschillende wilde dieren. De opzet is eenvoudig. Je ziet op elk scherm verschillende dieren waar je stuk voor stuk op kunt drukken. Vervolgens hoor je beestengeluiden en laat het beest zien wat het kan. Een kind kan de was doen.

Extra leuk is de encyclopedie (boekje in de rechterbovenhoek). Daarin lees je allerlei wetenswaardigheden over de dieren die je op het scherm ziet. Die informatie moet je dan wel zelf aan je kind voorlezen. De app is vertaald in het Nederlands, met uitzondering van de gesproken tekst. Dat gebeurt in het Engels. Jammer, maar in het geval van zoonlief niet erg. Sinds hij naar Dora en Diego kijkt sluipen er steeds meer Engelstalige woorden in zijn taalgebruik. Je kunt de voice-over natuurlijk ook gewoon uitzetten.

Info: Je download Grolly’s Dierenwerelden gratis (een wereld) via de appstore door op de afbeelding te klikken. Wil je meer werelden om te bezoeken dan kun je die via de app kopen.

De Verveelpot - or, The Whale

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>