By 20 juli 2012 Read More →

Kinderapp Theater

Ze hebben er weer eentje gemaakt hoor bij Appracadabra; een stylevolle kinder-app! De makers van de apps van Appracadabra hebben er duidelijk kijk op en weten de kinder-app’s zeker leuk in de markt te zetten.

theater app appracadabra, tel de dieren

Met Theater bedenk je je eigen magische toneelstuk en speel je zélf de hoofdrol. Kies uit een cast van lappenpop-acteurs, verschillende rekwisieten en decors en geef de acteurs je eigen gezicht – of dat van je ouders, konijn of broertje. Bouw je eigen sprookjesbos, met een kudde hertjes, een stoere prins en jijzelf als Roodkapje – of Grote Boze Wolf. Theater is door de intuïtieve bediening geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar!

Nieuwsgierig? Je kunt de lite versie van Theater gratis uitproberen. Enthousiast? Theater speel je hier. Bij iedere kinder app zitten gratis downloads, meer info lees je op het blog.

Klik om te downloaden: 

iTunes

Appracadabra’s filmpje is dit keer hilarisch!

Van Appracadabra verscheen eerder de kinder-app : Tel de dieren.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.