By 5 april 2012 Read More →

iDolls – Live life with Music

iDoll Lulu Pax WoonKids

Het Canadeese WoonKids, for chic parents and children, heeft super grappige iDolls op de markt gebracht.

iDolls zijn lieve knuffel luidspreker poppen, waar je je iPhone , iPod of andere telefoon in stopt en waar dan muziek uit komt. Briljant bedacht natuurlijk. Mijn kleine meid sliep toen ze net geboren was altijd met mijn iPhone in bed waar “Kleintjes Klassiek – Ik ben moe” uit klonk. Ik zocht altijd een plekje waar mijn iPhone veilig kon liggen, deze knuffels waren dus ideaal geweest!

iDolls Pax is er voor coole boys en Lulu iDoll is er voor sweet girls die van muziek houden.

iDolls zijn in Nederland online te koop bij Prikkeltje.

TIP: Heb jij een kind dat niet kan slapen? Komt het pas tot rust, nadat je 100 keer het zelfde slaapliedje hebt gezongen? Neem je eigen stem op en speel het af in de iDoll. Daaaag Slapeloze nachten, welcome back me-time!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.