By 16 maart 2012 Read More →

iPawn Fishing Game – Vissen op de iPad

fishing game, jumbo, iPawn

Ken jij iPawn al? Spelletjes van Jumbo, met net dat beetje extra, speciaal voor de iPad. Ik vind ze geweldig!

Voor Marli Anne’s 3de verjaardag kocht ik Fishing Game. Je download een gratis app en vist vervolgens met echte hengeltjes de vissen uit je iPad. Heel erg grappig. Het spel is reuze eenvoudig en daardoor ook voor peuters snel te begrijpen, maar het blijft wel leuk! Degene die de meeste vissen heeft gevangen (pas op voor de reiger en de snoek!) heeft gewonnen.

Ik zal eerlijk toegeven dat ik de avond voor mijn dochters verjaardag heel voorzichtig het kadopapier heb opengemaakt, zodat ik het spel ook even zelf kon spelen 🙂 (voor deze recensie he dat snap je natuurlijk wel). En dat is dus maar goed ook want meedoen (je kunt het spel alleen of met 4 personen spelen) mag ik nog niet. Ze vind het zelf veel te leuk… Daar gaat mij iPad, alweer….

Bekijk hier het promofilmpje: 

fishing game, jumbo iPawn 

Op ons verlanglijstje staan nu nog ganzenbord, air-hockey en Snakes and Ladders, allen van iPawn

Download iPawn gratis door op onderstaande afbeelding te klikken:

Fishing Game for iPawn® - Jumbo

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.