By 24 februari 2012 Read More →

App recensie – Blöki

bloki blokken bouwen app voor kinderen

Blöki was een van de app’s die ik voor de vakantie had gedownload voor Marli Anne. Een app waarmee je blokken kunt stapelen en huizen kunt bouwen. Marli Anne speelt thuis veel met haar duplo blokken. Natuurlijk gingen ze mee in de koffer maar voor op de achterbank vond ik het toch wat onhandig. Dus moest er een oplossing komen om toch een ‘pipi-huis’ te kunnen bouwen. Blöki !

Een app waarmee je blokken kunt stapelen. Wanneer je huis of andere creatie klaar is kun je er een afbeelding van maken. Er werden heel wat ‘pipi-huizen’ gebouwd op de achterbank! Leuk detail: er zit een zwaartekracht functionaliteit in om het extra moeilijk te kunnen maken.

Download Blöki door op de volgende afbeelding te klikken:

iTunes

blokken stapelen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.