By 23 februari 2012 Read More →

iPad Freem – Dutch Design by Stoerrr

We schreven al eerder over de producten van Stoerrr en ook de nieuwste Stoerrr gadget laten we niet ongenoemd voorbij gaan. Een iPad Freem (een standaard waar je je iPad in kunt zetten of mee op kunt hangen). Mooi! Thuis heb ik zelf de iPad ezel staan, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik deze nog een tikkie leuker vind! 

Hij heeft zo’n lekker retro-televisie uiterlijk vind je niet? Meer info vind je hier.

stoerrr iPad standaard voor kinderen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.