By 13 januari 2012 Read More →

Charley Harper’s Peekaboo Forest app

charley harper app

Als fan van zijn werk mocht deze app natuurlijk niet ontbreken op mijn iPad. Ik vind deze app prachtig en mijn peuterdochter gelukkig ook. Vier seizoenen met verstopte dieren die bij vondst een geluidje maken.

Wel jammer dat er maar 4 seizoenen zijn, waardoor het boek in deze app maar vier ‘pagina’s’ telt. Je bent er dus zo doorheen. Gelukkig blijft het werk van Charley Harper boeiend, dat wel.

Download de app hier: 

Peekaboo Forest - Night & Day Studios, Inc.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.