By 8 oktober 2011 Read More →

Prinsessenapp

Ik heb een zwak voor kinderboeken. Mooie vintage kinderboeken of nieuw uitgekomen boeken vers uit de (online) winkel. Ik word er helemaal blij van als ik een nieuw kinderboek in mijn handen heb, de kinderboekenweek is dan ook echt aan mij besteed. Ik ging zelf als kind met mijn moeder mee naar de boekenwinkel. We zochten samen een nieuw boek uit en aten als afsluiting een taartje. Met mijn kinderen zet ik deze traditie voort. 

Mijn boekenvoorkeur gaat nog steeds uit naar ‘echte’ boeken die ik kan voelen en kan ruiken. De digitale boeken of app’s liet ik tot nu toe links liggen. Tot nu toe, want sinds vandaag heb ik een geweldig boek op mijn iPad staan. Ik heb het boek ook in ‘het echt’ en het gekke is dat ik de iPad versie bijna leuker vind! Dat komt vast door die mooie muziek, leuke spelletjes en fijne voorleesstem van Susan Visser die er bij horen, waardoor het verhaal nog meer gaat  leven. 

prinsessen app

De Bloemenprinses is het zusje van de Maanprinses en geeft alles een kleur. Ze geeft een feest en heeft voor alle prinsessen een prachtige jurk gemaakt. Alleen weet ze niet meer welke jurk van wie is. Nu moet ze langs alle prinsessen om te kijken welke kleur het beste bij wie past én ze moet nog een kleur voor haar eigen jurk kiezen. Dat is moeilijk want welke kleur past er nu het beste bij een Bloemenprinses? Gelukkig krijgt ze hulp van de vogeltjes en van jou!

Als je net als ik nog niet eerder een kinderboek op je iPad had staan, en je kind is dol op prinsessen, dan moet je absoluut met deze Prinsessen app beginnen. Het is een absolute aanrader! Klik snel op de afbeelding hieronder:

iTunes

Prinsessenweetjes:

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.