By 23 september 2011 Read More →

App recensie – Tel de dieren – Give Away

Je hebt gewone app’s en app’s die kleine kunstwerkjes zijn. De app van Appracadabra valt onder die laatste categorie. Vintage en handmade komen hier samen, je ruikt de inkt van de illustraties bijna. Wat een beauty!

Tel de dieren!

Deze allereerste app die Appracadabra uitbrengt, “Tel de Dieren!” , is geillustreerd door Caroline Ellerbeck. Deze kinder-app (voor iPhone en iPad) leert kinderen op een speelse wijze tellen tot 20 in het Arabisch, Chinees, Nerderlands, Engels, Frans, Duits, Grieks, Italiaans, Japans, Litouws, Pools, Portuguees, Slowaaks, Spaans, Zweed en Zwitsers-Duits. Leren tellen is met deze app echt een ontdekkingstocht. Ieder dier dat je aanraakt, beweegt en kan een geluid maken, waardoor het je kind stimuleert om door te gaan. 

Met leuke, verrassende gebeurtenissen, van rondspringen met 6 kikkers tot het jagen op 18 muggen of het redden van een taart van 20 hongerige mieren.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier alvast een filmpje:

Probeer de gratis lite versie van “Tel de dieren!” door op onderstaande afbeelding te klikken:

iTunes


GIVE AWAY

MoodKids geeft aan 5 lezers de app “Tel de Dieren!” weg. 

Kans maken? 

  • Deel deze blogpost via Twitter of Facebook
  • of laat hieronder een reactie achter 
  • of stuur ons een mailtje
  • (Zorg dat we je kunnen vinden! Zet er bijvoorbeeld @MoodKids bij)
  • actie loopt tot 30 september as.! 

WINNAARS

De winnaars Judith, Lisette, Maureen, Annemarie en Yvonne hebben inmiddels bericht gehad! 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Verlopen acties, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.