Leuke stoffen slingers voor in huis of op de kinderkamer

Ik weet het nog goed, toen mijn oudste werd geboren kreeg ik van een vriendin slingers als kraamcadeau. En niet zo’n papieren variant, maar zo eentje waar je heel blij van wordt met de mooiste prints in heldere kleuren.
En weet je wat ik als eerste dacht? “Wat moet ik in vredesnaam met een slinger??”. Nu, bijna vijf jaar later is het zo’n beetje het enige kraamcadeau waar we nog steeds enorm veel plezier van hebben. De prentenboeken liggen namelijk te verstoffen (want: inmiddels te kinderachtig) en hetzelfde geldt voor al die koddige babykleertjes tot en maat 86 (want: toch echt te klein). Bij elke verjaardag hangt de slinger vrolijk in de woonkamer, ons briljante kraamcadeau. Inmiddels hebben we er al veel meer. Ik zie het echt als leuke muurversiering in de kinderkamer.

Stoffen slingers blijven mooi

Toegegeven, het is wel een investering, maar deze slingers blijven zo mooi en vervelen nooit. Dat verdien je dus zo terug na een paar verjaardagen. Naast reuze hip ben je nog milieubewust ook. Wat wil je nog meer?  En vind je het toch teveel geld? Dan kan je de stoffen slinger direct op je cadeaulijst zetten voor het kraambezoek of je verjaardag , kan het je van harte aanbevelen!
Om je wat inspiratie te geven heb ik wat kekke slingers voor je op een rijtje gezet.

Leuke slingers op een rij

#

# Unieke zachte verjaardagsslinger van KiddyColors

De handgemaakte verjaardagsslingers van KiddyColors maken van iedere verjaardag een feestje. De letters zijn gemaakt van zachte stoffen en gevuld met kussenvulling. Het uiteinde van de slinger wordt aan beide zijden afgewerkt met een figuurtje naar jouw keuze, bijvoorbeeld met een hartje of een olifantje. Je kunt de slinger ieder jaar opnieuw gebruiken door het cijfer te vervangen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Maak een persoonlijke verjaardagsslinger met eigen naam. In verschillende kleuren verkrijgbaar.

# Stoffen jongensslinger van Kidzsupplies

Op een jongensfeest mag deze katoenen slinger van Engelpunt niet ontbreken. Lengte: 11,5 m, 24 vlaggen van 30 cm x 25 cm. En handig de slinger is wasbaar op 30 graden. De feestlinger zit in een transparante draagtas met gekleurd draagband.

Leuke katoenen jongensslinger voor een feestje of de kinderkamer. Bekijk hier alle leuke slingers.

# Bergenslinger grijs -mint van Kidsware

Een toffe bergen slinger voor in de baby- of kinderkamer! De bergen slinger is gemaakt van grijs gemêleerd vilt en heeft mintgroene vilten toppen. De slinger staat leuk aan de muur bij bijvoorbeeld het ledikantje of het kinderbed. Aan de handgemaakte slinger zitten 7 bergjes van 10cm hoog. De bergenslinger is ca. 130 cm lang. Ook in andere kleuren verkijgbaar.

Leuke vilten bergenslinger voor in de baby- of kinderkamer in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bekijk ze hier allemaal.

# Nijntje in het vliegtuig van KidsDecoshop

Mooie kleurrijke slinger met vilten Nijntjes in vliegtuigjes. Een mooie decoratie voor een verjaardagsfeest maar natuurlijk ook voor op de kinderkamer. Lengte: 400 cm

Leuke vilten slinger met Nijntje in het vliegtuig voor een feestje of in de kinderkamer. Bekijk hem hier.

Nobodinoz Pure feathers garland mint-yellow-pink van PSikhouvanjou

Niet van stof, maar wel erg leuk! Een prachtige houten slinger van Nobodinoz. De 5 veren zijn gemaakt van beukenhout en beschilderd met non-toxic verf, 2 x mint, 2 x yellow, 1 x pink. De veren zijn 23 cm lang en 5 cm breed, het bijgeleverde leren koord is 180 cm lang.

Leuke houten veren slinger voor in de kinderkamer. Bekijk hier de slinger.

# Stoffen Juffertjes slinger van Saartje Prum

Onder het motto ´het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen´verkoopt webshop Saartje Prum deze slinger van diverse stofjes uit de Juffer collectie.  Leuke decoratierip van hen. Laat de Libelle steeds terugkomen in je kamer op het kussen en zelfs op het behang voor een harmonieus geheel.

Stoffen slingers maken een feestje extra feestelijk, maar zijn ook voor op de baby- en kinderkamer. En ze gaan jaren mee. We maakten een selectie! Wat dacht je van deze?

# Stoffen meidenslinger van Jut en Juul

Jurianne Matter maakte voor Engelpunt deze For Girls Only slinger met harten, bloemen en stippen! Ideaal voor een feestje maar ook super leuk voor in elke meisjeskamer! De slinger met 18 vlaggetjes en een lengte van 3,5 meter is verpakt in een stoffen zakje en is gemaakt van 100% katoen en wasbaar op 30 graden.

 Jurianne Matter maakte voor Engelpunt deze For Girls Only slinger met harten, bloemen en stippen! Ideaal voor een feestje maar ook super leuk voor in elke meisjeskamer! Bekijk hem hier.

De producten uit dit artikel zijn afkomstig van webshops die zijn aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

 

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Chantal is mama van Pepijn (2012) en Sam Jolie (2014) en getrouwd met Peter. Is graag creatief bezig. Grote passies voor interieur & (kinder)mode, maar shopt liever voor anderen dan voor haarzelf.