Vans en Snoopy fans opgelet. Deze zijn echt te cute!

Ik heb het geloof ik al 100x gezegd, maar wij zijn thuis echte Vans fans. Jaarlijks kopen we eigenlijk allemaal minimaal één paar. En zo irritant, meestal als ik ze net gekocht heb, komt er weer een hele toffe nieuwe limited collectie uit. Zoals deze Snoopy vans..

Of eigenlijk geen Snoopy collectie, maar een Peanuts collectie, want ook Charlie Brown, Lucy en Woodstock komen voorbij in deze limited collectie.

Snoopy vans collectie

De Snoopy vans collectie is voor heren en dames en uiteraard worden ook kinderen en peuters niet vergeten met een voor hen ontworpen schoenencollectie. Op de Sk8-Hi Zip staat Joe Cool, op de Authentic vind je een skatende Snoopy, de Classic Slip-On heeft een zoenende Snoopy en op de Classic Slip-On is de volledige Peanuts-crew weergegeven. Speciaal voor kinderen en peuters is er het exclusieve Flying Ace-ontwerp op de Sk8-Mid Reissue V, waarin Snoopy het opneemt tegen de Red Barron!

We geven je alvast een kijkje in de nieuwe collectie, die inmiddels te koop is.

Fan van Vans? En fan van Snoopy? Check dan de nieuwe Snoopy Vans limited collectie. Voor mannen, vrouwen en kids. Hebben! Bekijk de collectie hier.

 

Ontdek de hele Vans X Peanuts collectie hier

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.