By 19 december 2016 Read More →

Wat geef je kinderen die al bijna alles hebben?

Cadeautjes voor verjaardagen of nu voor kerst, ik vind het best ingewikkeld. Kinderen hebben tegenwoordig al zoveel. Tenminste, ons kind wel! Tegenwoordig geef ik naast speelgoed vaak ook praktische cadeaus.

Want hoeveel speelgoed kun je uiteindelijk hebben? Iets van kleding of iets leuks voor zijn slaapkamer doen het hier ook goed. Webshop Kids Decoshop, die veel leuke decoraties en handige producten voor de kinderkamer verkoopt, heeft een aantal leuke ideeën voor ons op een rij gezet.

Cadeautips voor kinderen

1# Nachtlampjes

Een sfeervolle lamp voor in de kinderkamer doet het altijd goed. Kids Decoshop heeft een hele uitgebreide collectie figuurlampen en lampjes voor de kinderkamer. Wat dacht je van deze?

Cadeautips voor kinderen vind je hier. Een sfeervolle lamp voor in de kinderkamer doet het altijd goed. Kids Decoshop heeft een hele uitgebreide collectie figuurlampen en lampjes voor de kinderkamer. Wat dacht je van deze?

kinderlamp figuurlamp egel, nachtlamp regenboog en nachtlamp regenboog

2# speelgoed manden, kisten en koffers

Een kind in je huis betekent vaak heel veel rondslingerend speelgoed. Handige speelgoedmanden, kisten en koffertjes om speelgoed te ordenen of snel op te ruimen heb je nooit genoeg. Dit driedelige koffersetje komt altijd van pas.

Een kind in je huis betekent vaak heel veel rondslingerend speelgoed. Handige speelgoedmanden, kisten en koffertjes om speelgoed te ordenen of snel op te ruimen heb je nooit genoeg. Dit driedelige koffersetje van Kids Decoshop komt altijd van pas.

koffersetje voertuigen. Ook verkrijgbaar in een dierenvariant.

3# kalenders

Zo’n 5 jaar geleden gaven wij Job een houten kalender onder de kerstboom. Elke ochtend bij het opstaan benoemden we samen de dag van de week en de maand. Keek Job naar buiten wat voor weer het was en hielden we de seizoenen bij. Op de kinderopvang en in de kleuterklassen werd dit ook dagelijks benoemd. Een fijn educatief cadeau!

Een fijn educatief cadeau voor een kind zijn deze houten kalenders van Kids Decoshop. Dagelijks de dag, maand en seizoenen benoemen en je kind kent ze in no-time.

kalenderklok links, kalenderklok rechts

4# kapstokjes

Een kinderkapstok is leuk voor op de kinderkamer, maar ook handig in de hal of bijkeuken. Zo kan je kind zijn/haar eigen jas of tas op te hangen aan een ‘eigen’ kinderkapstok.  Deze vinden wij erg leuk! Liever een andere? Bekijk het diverse aanbod via deze link

Een kinderkapstok is leuk voor op de kinderkamer, maar ook handig in de hal of bijkeuken. Zo kan je kind zijn/haar eigen jas of tas op te hangen aan een 'eigen' kinderkapstok. Webshop Kids Decoshop heeft een breed en divers aanbod.

metalen kinderkapstok (ook in grijs, roze en fuschia verkrijgbaar)

5#posters voor op de kinderkamer

Je geeft een kinderkamer zo een nieuwe look met een poster. Voor deze nieuw in de webshop verkrijgbare serie met voertuigen vielen wij meteen.  Bekijk het hele assortiment posters hier.

Je geeft een kinderkamer zo een nieuwe look met een poster. Voor deze nieuw in de webshop verkrijgbare serie met voertuigen van Kids Decoshop vielen wij meteen.

kinderposter kraankinderposter ziekenauto, kinderposter kiepwagen. Ook verkrijgbaar in brandweer, cementwagen en tractor.

6# kindertafel en stoel

Ook qua kindermeubels heeft Kids Decoshop een leuk assortiment. Leuke tafels en stoelen, maar ook wandkastjes vind je hier

Ook qua kindermeubels heeft Kids Decoshop een leuk assortiment. Leuke tafels en stoelen, maar ook wandkastjes vind je hier.

houten kindertafel uil, houten kinderstoel uil

We hebben ter inspiratie een aantal items uit de webshop van Kids Decoshop aan je laten zien. Dat is uiteraard maar een heel klein gedeelte van hun uitgebreide assortiment aan producten. We kunnen je het zeker aanraden om zelf eens te grasduinen in hun webshop voor een leuk cadeau of accessoires voor de kinderkamers! 

Check www.kidsdecoshop.nl

 

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met webshop Kids Decoshop. Kids Decoshop is onderdeel van de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.