By 25 augustus 2016 Read More →

Dit is cool! Met je step stoepkrijten

Stoepkrijten vinden bijna alle kinderen leuk. Met Chalktrail kun je met fiets of step met stoepkrijt de mooiste figuren maken. Steppen maar! Lees hier meer over het product en waar je het kunt kopen.

Met stoepkrijt spelen vinden volgens mij alle kinderen leuk! Was het toen Job klein was vooral wat gekras op één stoeptegel. Tegenwoordig wordt de hele tuin versierd. 

Er wordt getekend, er worden spelletjes gespeeld. Vijftien borden boter, kaas en eieren naast elkaar is hier geen uitzondering. Ik heb er geen moeite mee. Met regen spoelt het zo weer weg en in droge periodes sproei ik ’s avonds met de tuinslang als ik er klaar mee ben. (Lees: als inmiddels mijn halve huis ook onder het stoepkrijt zit van alle voetstappen).

Chalktrail: met je fiets of step stoepkrijten

Op internet kwam ik Chalktrail tegen. De variant voor de fiets blijkt al een aantal jaar te bestaan, maar er is er ook één voor de step. Een grappig bedacht concept waar je een houder bevestigt aan de achterkant van je step. Al steppend maak je de leukste figuren. Maak een paar keer hetzelfde rondje, varieer van kleur en er ontstaan de mooiste figuren.

Stoepkrijt vinden bijna alle kinderen leuk. Met Chalktrail kun je met je fiets of step met stoepkrijten en zo de mooiste figuren maken. Steppen maar!

Er is apart stoepkrijt voor de Chalktrail verkrijgbaar. Maar ik weet inmiddels dat het stoepkrijt van de Action (de brede) er ook in past. Sssst! 😉

Chalktrail voor je step en fiets koop je hier, of hier of hier

of hier.

Nieuwsgierig geworden hoe het werkt? Bekijk onderstaande video.

 

Op MoodKids maken we gebruik van affiliate links. Dat betekent dat als jij op één van deze links klikt en het product ook daadwerkelijk koopt, wij daar (een kleine) commissie voor krijgen. Het kost jou niks extra’s. Maar het levert ons iets op. Daardoor kunnen wij MoodKids gratis toegankelijk houden.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.