Fringes en Bow-ties van PiNNED by K

Ik ben gek op sneakers voor mijn dochtertje Sam-Jolie. Ze geven die tutu net even een stoere twist en ze zitten heerlijk aan die kleine babyvoetjes.

Alleen vond ik ze soms wat saai en konden ze wel een meisjesachtige twist gebruiken. Op Instagram kwam ik de oplossing tegen: fringes van PiNNED by K. Een te gekke oplossing om de schoenen van dochterlief mee op te pimpen. Ze zijn er in drie varianten; mini, kids en voor volwassenen. En de uitvoeringen zijn helemaal geweldig! Glitters, croco, een panterprintje..  You name it en zij hebben ze!

Fringes, bow-ties en shoecandy

Naast deze toffe fringes verkopen ze ook andere geweldig leuke items om je schoenen mee te pimpen. Wat te denken van bow-ties of shoecandy?

Super schattige strikjes die je makkelijk aan je veters clipt of hippe watermeloenen die je door je veters rijgt. Ik ben groot fan, en heb ze inmiddels in verschillende soorten om de standaard witte Nikes van Sam elke keer een hele andere look te geven. Makkelijk te stylen bij elke outfit en stukken goedkoper dan 4 paar verschillende schoenen. 😉

Sam Jolie met Pinned by K witte fringes

PiNNED by K

PiNNED by K is het resultaat van Kris en Vincent. Twee hartstochtelijke ondernemers die met veel precisie en detail werken. Dat is terug te zien in hun collectie, elke item is handgemaakt en vervaardigd uit hoogwaardig leer of textiel.

Benieuwd naar de gehele collectie? Check dan snel: www.PiNNEDbyk.com

Winaars PiNNED by K

Dit zijn de winnaars van de 4 setjes!

winactie PiNNED by K

  1. bow tie (wit leer met mintgroen detail) – Marianne Couperus uit Zwagerbosch
  2. Fringes panterprint – Poonam Chakawri uit Enschede
  3. Fringes croco brown copper – Jolien de Jager uit Amsterdam
  4. Fringes croco goud – Mia Smalbil uit Amsterdam

 

Gefeliciteerd! De fringes en bow-ties verzenden we z.s.m.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met PiNNED by K.

[ssba]

Auteur:

Chantal is mama van Pepijn (2012) en Sam Jolie (2014) en getrouwd met Peter. Is graag creatief bezig. Grote passies voor interieur & (kinder)mode, maar shopt liever voor anderen dan voor haarzelf.