Nagellak voor kinderen

Kleine meisjes (en soms ook jongetjes) willen net als mama ook mooie kleurtjes op hun nagels. Zeker nu met de zomer in aantocht en alle slippertjes en open schoentjes. Helaas bevatten de meeste kindernagellakjes petrochemische oplosmiddelen. Nagellakjes op waterbasis, dus zonder schadelijke stoffen maar met toffe kleuren, zijn een betere keuze.

Webshop Green Jump verkoopt speciale nagellak voor kinderen zonder allerlei chemische toevoegingen. En naast nagellak zijn er nog meer leuke, veilige dingen te verkrijgen om de nagels van je kind te verfraaien. Wat dacht je van nail-art pennen of 3-D stickers?

Nagellak voor kinderen

#1 Snails – Afwasbare nagellak speciaal voor kinderen
Deze kindernagellak is de enige die volledig afwasbaar is met alleen water en zeep. Voordeel hiervan is dat je geen chemisch ruikende nagellakremover nodig hebt om de nagels van je kind schoon te krijgen. En misschien nog wel een groter voordeel; bijzonder geschikt voor kinderen die eindeloos blijven experimenteren met de vele kleuren nagellak. De Snails kindernagellak is erg huidvriendelijk en je kind heeft in no time weer schone handen wanneer het nagel lakken is mislukt.  Oh, en zie je die schattige strikjes? Cute! Snail is online verkrijgbaar via Green Jump.

snails nagellak voor kinderen

#2 Hopscotchkids kindernagellak
Een niet giftig, milieuvriendelijk alternatief voor kindernagellak. Deze nagellak op waterbasis is vrij van de scherp ruikende chemicaliën die in de meeste nagellak zit. Hopscotchkids bevat geen tolueen, dibutyo phtalate, formaldehyde, aceton, parfums, parabenen of onveilige kleurstoffen. Proefdiervrij én veganistisch: kortom goed voor kids en onze aarde! www.hopscotchkids.com

nagellak voor kinderen hopscotch kids

# 3 Piggy Paint eco kindernagellak

Piggy Paint nagellak is een prachtig en gifvrij, veilig eco alternatief voor traditionele kindernagellak. Piggy Paint nagellak op waterbasis is geurloos en geeft een mooie, vrolijke, felle, glitterende of glow-in-the-dark kleur aan de nagels van je kind. Piggy Paint is verkrijgbaar bij webshop Green Jump.

Eco-kindernagellak-zonder-schadelijke-stoffen-Piggy-Paint

 

# 4 Priti NYC kindernagellak
Nail Art nagellak pen van Snails voor het tekenen van prachtige creaties op hand- en teennagels. Snails nagellak is de enige kindernagellak die 100% afwasbaar is. Naast nagellak in vele kleuren, zijn ook deze Nail Art pennen verkrijgbaar om je look helemaal af te maken. Met deze markers kan je kind namelijk zelf tekeningen aanbrengen op zijn of haar nagels. Net als de Snails nagellak, zijn de Nail Art pennen volledig afwasbaar met water en zeep. Zo is er ook hier geen chemisch ruikende nagellakremover meer nodig! De pennen zijn verkrijgbaar via Green Jump

Kindernagellak

#5 3-D Nail Art Stickers

Superleuke 3-D Nail Art stickers om vrolijk gelakte nageltjes nóg mooier te maken. Je brengt ze eenvoudig aan op nagellak en sealt ze af met bijvoorbeeld een laagje Piggy Paint Topcoat. Verkrijgbaar in verschillende leuke designs.

3d nail art stickers in 3 verschillende dessins

 

Green Jump is aangesloten bij de MoodKids webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.