Tegeltjes waar je blij van wordt!

Ken jij de tegeltjes van Storytiles? Gebaseerd op de tegel Oud Hollands Witje zijn de door kunstenares Marga van Oers ontworpen witjes stuk voor stuk tegeltjes met een verhaal. Nieuw is de collectie ‘Fieps Feestje’. Waar ik enorm blij van word!

Ter ere van het 100-jarige jubileum van Fiep Westendorp, de illustrator van onder andere Jip en Janneke, Otje en Pim en Pom, is StoryTiles gevraagd een Fiep Westendorp collectie te ontwerpen. Storytiles is er in geslaagd de typerende karakters van Fiep Westendorp te vertalen naar een Delfts blauw design, waarin feest en nostalgie centraal staan. De collectie heeft de naam ‘ Fieps feestje’  gekregen en een feestje dat is het! Gezien het tijdloze karakter vind ik dit nou bijvoorbeeld een geweldig kraamcadeau met een blijvende herinnering.

3x Storytiles Fiep Westendorp

Tegeltje’ Een dagje uit’

Storytiles A-day-of-fun fiep westendorp

Tegeltje ‘Hieperdepiep Hoera’

Storytiles Hip-Hip-Hooray

Tegeltje: ‘ Een prachtige verschijning!’

Storytiles Oh-dear-you-look-dashing

De tegels van StoryTiles zijn van hoge kwaliteit, elke tegel wordt ambachtelijk gebakken op 830°C. De kunstwerkjes zijn dus hitte- en waterbestendig waardoor het unieke design levenslang mee gaat. Alle tegels worden gemaakt in Nederland en worden geleverd met een ophangsysteem. Ze zijn beschikbaar in de maten: small: 10×10 cm en medium: 13×13 cm. De medium tegel is gelijk aan het formaat van het beroemde Oud Hollandse Witje.

Een small tegeltje kost 25 euro, een medium 45 euro.

De speciale ‘Fieps feestje’ collectie vind je hier.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.