By 14 april 2016 Read More →

Ontmoet Kate Middle-Toe van ChattyFeet

Wat zou er gebeuren als sokken konden praten? Twee mannen stelden zich deze vraag en starten ChattyFeet. Sokken met een knipoog, voor wat plezier!. Bekijk alle sokken hier.

Wat gebeurt er als twee mannen een avond samen zitten te geinen en zich afvragen wat er zou gebeuren als sokken konden praten… De meeste van dergelijke gesprekken leiden tot niks. Maar bij Gil en Humberto was dat het begin van hun bedrijf Chatty Feet.

Onder het mom ‘ volwassenen zijn soms echt té serieus’  werd er een collectie sokken met een knipoog ontwikkeld. Die knipoog is wat mij betreft goed gelukt, want ik kreeg een grijns op mijn gezicht toen ik deze sokken zag.Gil had een paar Kate Middle-Toe sokken opgestuurd voor mij én voor Job. In eerste instantie vond Job ze te meisjes-achtig (door de kleur roze). Maar toen hij door kreeg dat je ze als een soort poppenkastpoppen kan hanteren, wilde hij ze wel hebben. Tja, te laat.. Want ik had één van zijn vriendinnetjes al gevraagd.

Sophie & Job zitten bij elkaar in de klas en op musicalclub. Beiden dol op verkleden en toneelstukjes. De sokken inspireerden Sophie meteen tot een toneelstuk -met de voeten op tafel. (Sorry, mama van Sophie. Hihi!).  Kate Middle-Toe ging uiteraard aan een kopje Engels thee.  Job mocht nog even ober spelen. 😉

Uiteraard moest er ook een video gemaakt worden. Het videootje heb ik op het Instagram-account van MoodKids geplaatst. Daar post ik privé-kiekjes en behind the scenes foto’s. Volg je ons daar al?

chatty feet kate middletoe

Nog meer ChattyFeet sokken

Inmiddels zijn er 27 designs met allemaal hun eigen persoonlijkheid. De sokken worden gemaakt in Portugal van zacht katoen,  zitten erg comfortabel en hebben zowel aan de boven- als onderkant een afbeelding.  Naast leuke design hebben de meeste ook grappige namen. Wat dacht je van Brad Feet (4) bijvoorbeeld?

Naast Kate Middle-Toe zie je hieronder mijn favorieten. Bekijk de website van ChattyFeet voor de hele collectie.

Welke vind jij leuk?

overzicht chattyfeet

  1. Sandy Socks, 2. La Diva, 3. Yoko Mono, 4. Brad Feet

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door derden.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.