By 7 april 2016 Read More →

Snoopy-fans opgelet!

Snoopy! Tijdens mijn hele jeugd mijn held geweest. Ik was zelfs dat lieve, kleine naïeve meisje dat op de eerste schooldag van de middelbare school nog met haar favo Snoopy-trui naar school ging. Dat was natuurlijk ‘not-so-cool‘. Wist ik veel..  Vorig jaar keerde deze leuke hond samen met zijn vrienden Woodstock en Charlie Brown weer (enorm) terug met een film. Good-old-memories. 

Xenos lanceerde begin deze week een Snoopy dinnerware, slaapkamer- en feestcollectie. Alle producten zijn uitgevoerd in zwart-wit met rode en gele accenten. De dinnerware collectie bestaat onder andere uit: ontbijt- en diner borden, twee verschillende mokkensets, sapglazen, schaaltjes en soepkommen. Een kleine selectie van de producten vind je hieronder.

dinnerware snoopy

Voor de kinderkamer vond ik dit dekbedovertrek met Woodstock op de kussensloop cute!

dekbed

Snoopy op je feestje

 

Een leuk thema-feestje vier je met dit feestpakket met bekers, bordjes, servetten, vlaggenlijn, tafelkleed en cadeauzakjes.

 

snoopy feestpakket

Kortom, ben jij een echte fan, dan loop ren je vast naar de Xenos!
Via deze link vind je alle nieuwe artikelen.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>