By 30 maart 2016 Read More →

Speelse houten broodplanken voor kinderen

Houten broodplanken zijn ideaal om van te eten. Deze zijn speciaal gericht op kinderen mét een speelse inslag. Wedden dat eten nu als een trein gaat?

Wij hadden vroeger in mijn ouderlijk huis houten broodplanken. Van die ronde bistro-achtige borden. Uitermate hip… in de seventies! 😉 Ik eet nog steeds graag van een houten plank of bord. Heb er inmiddels al aardig wat verzameld.

Maar eigenlijk zijn deze broodplanken vooral gericht op volwassenen en zelden op kinderen. Gisteren ontdekte ik een toffe op Pinterest, die voor zowel volwassenen als kinderen leuk is. En een tijdje geleden zag ik onderstaande ontbijtset op Instagram. Twee juweeltjes die ik graag met jullie deel.

Houten broodplanken waar gespeeld mee mag worden

# Houten trein

neue_freunde_ontbijtset_rails_geel_sh_psikhouvanjou

Tsjoeketjoeke! Tuut! Tuut! Voortaan mag er gespeeld worden aan tafel met deze ontbijt- en lunchset van Neue freunde! Rijdt broodjes van station naar station. Het leuke is dat je deze set kan laten aansluiten op je eigen houten trein. Hij past op o.a. de ikea en Brio houten treinen. De set bestaat uit een broodplank, een bekerhouder en een treintje. De beker maakt de set compleet, het oor is een tunneltje!

Te koop bij: PSikhouvanjou –  29,95

#Lego broodplank

 

houten broodplanken 2

Met deze houten broodplank verras je je kind steeds met iets nieuws. Bouw van LEGO® steentjes een ander tafereeltje en klaar!  Er zijn twee varianten en je kunt het bord nog extra personaliseren door het te laten graveren (tot 18 tekens).

Te koop bij: BLOQform via DaWanda – 19,90 – graveren 5,50

houten broodplanken

Nicole Gorseling

Houten broodplanken zijn ideaal om van te eten. Deze zijn speciaal gericht op kinderen mét een speelse inslag. Wedden dat eten nu als een trein gaat?
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.