Alle kinderen willen Kletspost!

De meeste kinderen vinden het erg leuk om post te ontvangen. Met Kletspost haal je 30 leuke en originele kaarten in huis die kinderen geweldig vinden! Bekijk de voorbeelden op www.moodkids.nl

Brieven en kaarten worden steeds minder via de post verstuurd. Toch is het zo leuk om te ontvangen. Ook Job geniet er enorm van als er iets voor hem in de brievenbus zit. Gelukkig heeft hij twee tantes die nog weleens iets opsturen. Zelf een kaart schrijven, is natuurlijk ook leuk! Om deze vervolgens ook te posten.

Leuke kaarten die kinderen aanspreken, zijn best lastig te vinden. Ja, een kaart met een afbeelding van Cars, Mickey Mouse of Frozen, die zijn er volop. Laten we eerlijk zijn, die vinden de meeste kinderen ook erg leuk. Maar wat zou het tof zijn als er een kaart kwam, waarmee je wat kan. Die je moet beantwoorden. Uitgeverij Gezinnig heeft een geweldig nieuw product in de Kletsserie uitgebracht: Kletspost!

>> Lees ook andere artikelen die wij over producten van Gezinnig hebben geschreven

Kletspost!

De set bestaat uit 30 ansichtkaarten voor alledaagse en bijzondere momenten. Voor verjaardagen, logeerpartijtjes, zwemlessen, wiebeltanden, schoolreisjes, vakanties en nog veel meer. Kletspost! zou natuurlijk geen Kletspost! zijn als er geen dialoog zou ontstaan.
Op de voorkant van de ansichtkaarten staan vragen en opdrachtjes die de ontvanger van de kaart moet beantwoorden. De kaart kan daarna in een envelop worden teruggestuurd (natuurlijk het leukste!) of  je maakt er een foto van die je via de gsm of tablet terugstuurt.

Van Gezinnig ontving ik een setje. Job neusde tussen het setje en wist al snel wie hij een kaart wilde sturen. Eéntje aan neefje Pepijn die net dat weekend verhuisd was. Pepijns mama stuurde onderstaande foto’s via Whatsapp terug. Zie dat glunderende hoofd!

De meeste kinderen vinden het erg leuk om post te ontvangen. Met Kletspost haal je 30 leuke en originele kaarten in huis die kinderen geweldig vinden! Bekijk de voorbeelden op www.moodkids.nl

De andere – uiteraard met hartjes- zijn voor Jobs verloofde Sophie. Sophie bezorgde de kaart met antwoorden in onze brievenbus. Enig toch!

De meeste kinderen vinden het erg leuk om post te ontvangen. Met Kletspost haal je 30 leuke en originele kaarten in huis die kinderen geweldig vinden! Bekijk de voorbeelden op www.moodkids.nl

Wij zijn heel enthousiast en Pepijn en Sophie ook! Met Kletspost! haal je echt een set leuke kaarten in huis en ben je super origineel.

Kletspost! kopen?

Kletspost! kost € 9,95 en kun je o.a. bestellen bij Gezinnig.

De meeste kinderen vinden het erg leuk om post te ontvangen. Met Kletspost haal je 30 leuke en originele kaarten in huis die kinderen geweldig vinden! Bekijk de voorbeelden op www.moodkids.nl

Gezinnig is onderdeel van de MoodKids webshopgids

De meeste kinderen vinden het erg leuk om post te ontvangen. Met Kletspost haal je 30 leuke en originele kaarten in huis die kinderen geweldig vinden! Bekijk de voorbeelden op www.moodkids.nl
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.