By 19 december 2015 Read More →

Speelgoedtrend: Rock & Pebble

Het is geen geheim dat wij hier bij MoodKids dol zijn op houten speelgoed. Speelgoed van het merk Rock & Pebble staat dan ook hoog op ons verlanglijstje.

Maar eigenlijk is het speelgoed van dit mooie merk veel meer dan alleen maar speelgoed. Het is stuk voor stuk een designobject voor de kinderkamer. De poppenhuizen die recent op de markt zijn gebracht zijn een enorme hit. En de houten poppetjes blijven niet achter, wat zijn ze leuk!

Rock & Pebble poppenhuizen

Rock & Pebble

De moderne designs stimuleren de creativiteit. En dat is precies wat zo kenmerkend is voor dit mooie merk: de ongebruikelijke combinatie van fantasie én design! Daarnaast produceert Rock & Pebble haar producten duurzaam, gebruiken ze natuurlijke materialen (veelal hout) en is alles gifvrij. Yeah!

“Dingen creeëren waar we over dagdromen en waarvan we stiekem hopen dat ze echt zouden bestaan.” Is wat bedenker en oprichter Olive zelf zegt over haar merk. En dat hadden we niet beter kunnen verwoorden.

Olive kennen wij al heel wat jaren van de creatieve website MrPrintables. Ken jij haar werk nog niet? Neem dan maar snel een kijkje, maar pas op dat je niet verslaafd raakt aan haar DIY’s van papier..

Wie wil er nu niet wonen in een houten huis in de wolken? Wij zijn fan!

Rock & Pebble is online verkrijgbaar via Kinder Wonderland

Rock & Pebble speelgoed popjes, rock & pebble

 

Kinder Wonderland is aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>