By 18 juli 2015 Read More →

Hippe speelkleden te koop

Ken je Mister Rabbit? Dit nieuwe Nederlandse merk is bedacht door drie jonge ondernemende moeders, die van interieur en design houden.

Nou, dat is te zien! Het eerste product (een speelkleed) waar deze moeders mee komen, is mooi, bruikbaar, goed voor je kind, van hoge kwaliteit en ontwikkeld in een eerlijke omgeving.

Hippe speelkleden

Design voor kids

Dat kinderspullen en design goed samengaan, weten we. Het eerste product dat Mister Rabbit op de mark brengt, het speelkleed, is daar een mooi voorbeeld van. Het is niet gek dat er ook een ‘designers prijskaartje’ aan dit speelkleed hangt. Want mooi, eerlijk gemaakt en spotgoedkoop gaan niet vaak goed samen. Ook dat weten we.

Hippe speelkleden

Door de stijlvolle kleuren, het strakke design en het mooie materiaal, zijn de hippe speelkleden van Mister Rabbit een feest om naar te kijken en om op, onder of mee te spelen. Er zijn veel kleurencombinaties mogelijk. Eindelijk een hip speelkleed dat bij ieder interieur past.

Innovatieve samenstelling

De speelkleden zijn opgebouwd uit drie drie lagen (wol, natuurlijke vezels en een beschermlaag aan de onderzijde) en zijn daarom goed geïsoleerd. Fijn voor op een koude ondergrond! Eigenlijk is het ook meteen een minimatras die in de wasmachine kan. Praktisch!

INFO: Mister Rabbit

Mister Rabbit_Reading books

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Toys, Spelen, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.