By 25 juni 2015 Read More →

Portugese architecten bedenken Bleebla

Ana Ferreira en Luís Leite zijn twee Portugese architecten met smaak. Ze bedachten samen het prachtige Bleebla speelgoed.

Origineel design speelgoed van natuurlijke en warme materialen met rijke texturen, zoals hout en kurk. Deze puzzel met zeedieren is daar een mooi voorbeeld van. Puzzelen, stapelen, opruimen en pronken in stijl.

Niet goedkoop, wel heel mooi!

bleebla houten speelgoed

Bleebla speelgoed

bleebla speelgoed

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Toys, Spelen, Binnen spelen, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.