By 1 mei 2015 Read More →

Speelgoedtrend – Spelen is leren met Tegu

Tussen spelen en leren zit bij heel veel kinderen gelukkig nog niet zo’n groot verschil. Want wanneer je met speelgoed speelt dat je op een bepaalde manier uitdaagt, geef je op datzelfde moment je hersenen de kans zich te ontwikkelen. En dat is fijn, want leren gaat dus eigenlijk vanzelf. Als je met het juiste speelgoed speelt. De houten bouwblokken van Tegu zijn daar een mooi voorbeeld van.

tegu speelgoed trend magnetische blokken

Tegu Speelgoed – leren door te spelen per ontwikkelingsfase

Het spelen met Tegu blokken is leerzaam in elke ontwikkelingsfase.

  • peuter – ontwikkelt zijn fijne motoriek en ooghandcoördinatie
  • oudere peuter – leert omgaan met evenwicht en verhoudingen
  • kleuter – leert imiteren
  • oudere kleuter – leert probleemoplossend denken

Tegu blokken zijn dus altijd leuk én leerzaam! Waarom? Dat lees je hieronder.

speelgoedtrend tegu

Magnetische aantrekkingskracht

De fraaie houten bouwblokken van Tegu zijn magnetisch! Voor de meeste kinderen blijft het werken van een magneet iets magisch hebben. De houten blokjes zijn er in verschillende maten en vormen. Bijzonder leuk en boeiend om mee te spelen, te bouwen en te experimenteren.

Met wat fantasie maak je naast bouwwerken zo de leukste racewagens, de coolste helikopters en de gekste robots!

Meer info over Tegu vind je bij Speelgoed Kiki

KORTINGSCODE

Op 1 mei bestaat webshop Speelgoed Kiki 1 jaar en dat vieren ze een week lang met een hele fijne actie. Ga naar de webshop, vul je mandje, vul kortingscode KIKI1JAAR in (invoeren bij het afrekenen) en profiteer direct van maar liefst 10 % korting op het totale assortiment ! (geldig van 1 t/m 7 mei 2015)

TIP: Vind jouw kind het bouwen met blokken niet leuk omdat het gefrustreerd raakt dat zijn bouwwerk voortdurend instort? Bij Tegu gebeurd dat niet, de magneetjes helpen je kind een handje, ook als het zelf nog niet zo goed weet hoe het een bouwwerk stabiel maakt. Fijn!

Deze webshop is aangesloten bij de MoodKids webshopgids. 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Toys, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.