By 26 maart 2015 Read More →

Speelgoed trend – B. Toys

Wauw wat worden wij ongelooflijk blij van het speelgoedmerk B. Toys! Je ziet direct aan het onderscheidende kleurgebruik, de vormen en textuur van dit speelgoed dat het net even anders is dan anders. En daar houden wij wel van.

B. Toys speelgoed en spel

Noppers in een kleurig jasje

Wij hebben de Bristle Block Spinaroos alvast op ons verlanglijstje gezet. Ze doen ons denken aan de Nopper blokjes van vroeger waar wij zelf mee speelden. Maar door het kleurgebruik zijn de nieuwe blokjes van B.Toys veel leuker, mooier en inspirerender dan het oude speelgoed uit onze kindertijd.

Met de Bristle Block Spinaroos kunnen kleine handjes eindeloos bouwen. De bouwstenen klem je in elkaar door de kammetjes waarvan de kunststof stukken zijn voorzien. Nostalgie in een heel tof nieuw jasje!

B Toys speelgoed

B Toys speelgoed Pop Arty Sieradenset

Ook de Pop Arty sieradenset vinden wij een topper! Het leuke aan deze set is dat je geen draad nodig hebt! Je klikt de verschillende kralen gewoon in elkaar tot een mooie ketting of armband. Leuk!

speelgoed en spel b toys

B.Toys en Free the Children

B. Toys produceert het speelgoed vrij van lood en weekmakers, inkt wordt gemaakt van soya en de verf is op waterbasis. Ook de verpakkingen zijn zo minimalistisch mogelijk gemaakt, waar mogelijk van gerecycled karton en plastic. Zijn ze daar even goed bezig! En niet alleen jij wordt daar beter van ook de stichting Free The Children. Want per verkocht artikel staat B. Toys een gedeelte af aan de stichting Free The Children met de missie: kinderen wereldwijd bevrijden van uitbuiting en armoede.

B. Toys mag zich dus van ons met trots meer dan alleen maar een speelgoedontwikkelaar noemen. Met hun speelgoed laat B.Toys kinderen zien dat je best nieuwsgierig mag zijn, onderzoekend, bang, verdrietig en blij tegelijkertijd of wild, vrolijk, serieus, slim, vrij, luid of stil. Kortom dat het goed is om jezelf te zijn (!) en – ook niet onbelangrijk – dat het ook goed is om aan en ander te denken.

Het eigenzinnige B.Toys is online verkrijgbaar bij Speelgoed en Spel.

Korting speciaal voor MoodKids lezers

Speciaal voor MoodKids lezers geeft Speelgoed & Spel in de maand april 2015 met de kortingscode MoodkidsApril 10% korting op alle speelgoed van B Toys. Kijk hier voor het meest actuele aanbod

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>