By 4 november 2014 Read More →

Masking tape voor jongens

Masking tape dat ken je inmiddels wel niet waar? We maakten er in 2012 al eens een heel magazine over, met 101 masking tape DIY ideetjes.

Wat me opviel is dat vooral meisjes de rolletjes papieren tape heel erg leuk vinden. En dat is jammer wat ook voor jongens zijn er heel veel leuke washi tapejes te vinden. We hebben de leukste tapes voor jongens voor je op een rijtje gezet.

masking tape jongen

Masking tape jongen

TIP: Bij de Hema vind je overigens ook leuke masking tape voor jongens bijvoorbeeld de schoolbord tape!

Deze producten zijn door ons geselecteerd uit webshops die aangesloten zijn bij de Moodkids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.