By 26 september 2014 Read More →

DJECO speelgoed van PSikhouvanjou

PSikhouvanjou breidt het DJECO assortiment verder uit met de allermooiste en meest bijzondere DJECO parels. De twaalf nieuwste aanwinsten zijn onderverdeeld in DJECO woonaccessoires, DJECO Speelgoed, DJECO spellen en DJECO creatief.

djeco speelgoed

PSikhouvanjou is er trots op dat DJECO hun hofleverancier in speelgoed is. Het is een prestatie om elk jaar met zoveel vernieuwing & kwaliteit te komen en dit altijd in samenwerking met vernieuwende illustratoren. Dan ben je met recht een hofleverancier. Eentje met een gouden randje.

Voorbeelden van deze ‘parels’ zijn de sneeuwbol lamp en Krimpie Dinkie. Hiermee laat DJECO echt zien wie ze zijn. Vernieuwend, verrassend en meer dan 100% kwaliteit. Dat is het gouden randje!

Bekijk hier het hele DJECO assortiment

DJECO speelgoedcollectie

TIP: Spelen jullie graag een kaartspelletje maar zijn de handjes van je peuter of kleuter net te klein om alle kaarten vast te houden? Dan biedt de Djeco kaarthouder uitkomst! Een vrolijk vriendje dat je kaarten helpt vasthouden. Veel speelplezier samen!

Deze producten zijn door ons geselecteerd uit webshops die aangesloten zijn bij de Moodkids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.