By 17 februari 2012 Read More →

Het Lettercircus – Rian Visser

lettercircus rian visser

In de duinen wonen Fien en haar vader Joep samen in een pippowagen van het circus. Het meisje Fien wil dolgraag alle letters van het alfabet leren en samen met haar vader gaat ze op zoek. Dan blijkt dat ze overal letters tegen komen. Zoek je mee?

Hele mooie en leerzame app met 26 letterverhalen en zoekplaten met Fien, vader Joep en alle letters van het alfabet in de hoofdrol. Je kunt Het Lettercircus samen met je kind lezen of het verhaal laten voorlezen. In de illustraties (zoekplaten) bij het verhaal staan letters verborgen die, als je ze kunt vinden, de juiste klank laten horen als je er op drukt, heel erg uitdagend! Misschien iets minder geschikt voor hele jonge kinderen, zoals mijn bijna 3-jarige dochter. Wanneer je namelijk op de letters klikt stopt het verhaal en moet je het verhaal weer opnieuw voor laten lezen… Dus ik lees de verhalen thuis voor, zodat we sneller bij de N van NEE zijn het favoriet woord van dit moment!

Je kunt de app downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken:

iTunes

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, Digi, Trend, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.