By 20 januari 2012 Read More →

Papa Jaco en de Peuter Crash Test

peuter crash test voor autos

 

Aron-proef speelgoed

Wil je weten of je speelgoed peuterproef is? Kom maar op, onze jongste zoon Aron probeert het met alle liefde uit. Eén merk komt steeds ontzettend goed door de test: het prachtige Amerikaanse Radio Flyer. We kregen er een loopfietsje van als kraamkado voor Boris. We kochten er zelf via Marktplaats een duwkar bij. Zelfs na intensief gebruik door allebei onze kleine wildebrassen zien ze er bijna als nieuw uit. Sterker nog, het loopfietsje kwam als ongeschonden winnaar uit de botsproef tegen de IKEA Hemnes kast. Die hield er helaas wel wat schade aan over. 1-0 voor de Amerikanen…

En Aron kon er niets aan doen natuurlijk, want er zit geen rem op de loopfiets. Voor zijn tweede verjaardag zijn we dus op zoek naar een groter model met rem en voor buitengebruik.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>