By 29 december 2011 Read More →

De Wooden Dolls van Vitra zijn geweldig!

wooden dolls vitra

 

Te mooi om mee te spelen…  of  Te leuk om alleen maar neer te zetten…

Wooden Dolls

De Wooden Dolls – half decoratief element, half speelgoed – werden door Alexander Girard (1963) oorspronkelijk alleen voor eigen behoefte gemaakt voor zijn huis in Santa Fe. Gelukkig wordt dit soms vrolijk, soms dreigend kijkende groepje nu ook als handbeschilderde serie-editie aangeboden. Ze werden gemaakt aan de hand van de originelen in het Alexander Girard-archief in het Vitra Design Museum en vormen een charmante verrijking van ieder interieur.

Kijk, klik, koop

wooden dolls vitra

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.