By 13 oktober 2016 Read More →

Check deze Tripp Trapp limited edition kinderstoel. We love it!

Deze week is de tien miljoenste Tripp Trap verkocht. Om dit te vieren lanceert Stokke op 18 oktober een geweldige Tripp Trapp limited edition . Twee nieuwe stoelen. Je leest er hier meer over.

Deze week is de tien miljoenste (!) Tripp Trap verkocht. Tien miljoen! Wow!

Om dit te vieren lanceert Stokke op 18 oktober een geweldige Tripp Trapp limited edition in mat eikenhout en met rosé gouden details. Er worden slechts 4.000 exemplaren gemaakt. En het is dat ik er geen één meer nodig heb, anders wist ik het wel. Vooral de zwarte met rosé goud vind ik dus echt geweldig.

Deze week is de tien miljoenste Tripp Trap verkocht. Om dit te vieren lanceert Stokke op 18 oktober een geweldige Tripp Trapp limited edition . Twee nieuwe stoelen. Je leest er hier meer over.

Tripp Trapp limited edition

Voor deze Limited Edition-stoel is gekozen voor luxe eikenhout dat is behandeld met een matte lakafwerking. De twee nieuwe lakkleuren (eikenhout white en eikenhout black) zijn speciaal ontwikkeld voor deze collectie. Om de stoel nog exclusiever te maken, heeft Stokke bij het montagemateriaal gekozen voor een speciale metalen afwerking van staal of rosé goud. Elke Tripp Trapp uit deze collectie heeft een eigen nummer van 1 tot 2.000 en een ingegraveerde handtekening van designer Peter Opsvik.

Deze week is de tien miljoenste Tripp Trap verkocht. Om dit te vieren lanceert Stokke op 18 oktober een geweldige Tripp Trapp limited edition . Twee nieuwe stoelen. Je leest er hier meer over.

 

Limited Edition kussen

Het Tripp Trapp Limited Edition kussen (ook in een oplage van 4.000 stuks) is gemaakt van natuurlijk, gewassen linnen. Je hebt bij het kussen de keuze uit twee kleuren, Natural Beige of Stone Grey. Het enige wat je hoeft te doen is het kussen omdraaien. Ook handig! Hoef je minder vaak te wassen. 😉 Het kussen past zowel in de stoel als op de Baby Set.

De limited edition is verkrijgbaar vanaf 18 oktober in een oplage van 2.000 stuks per kleur. De prijs is 229 euro.

Meer informatie vind je op: www.stokke.com

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Zwanger en Baby, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.