By 18 augustus 2016 Read More →

Jufz’ mijlpaalblokken zijn een super (kraam)cadeau!

Met de mijlpaalblokken van Jufz leg je alle mooie mijlpalen van je kind vast. Je kunt al starten met je zwangerschap en zijn oneindig te gebruiken. Wij zijn fan. Je leest er hier meer over.

Op Instagram kwam ik het account van Jufz tegen. Jufz is de webshop van moeders Renske en Barbera, die leuke handgemaakte naam- en kraamkado’s maken. 

Renske en Barbera bedachten iets heel leuks waar je alle mooie en speciale momenten (mijlpalen) van je kind mee vastlegt: de mijlpaalblokken.

Mijlpaalblokken van Jufz

De houten blokken kun je gebruiken bij foto’s van je groeiende zwangere buik. Of om de groei van je kindje vast te leggen. Op de kleine blokken staan cijfers, op het grote blok ‘dagen’, ‘weken’, ‘maanden’ en ‘jaar’. Maar het allerleukste vind ik wel dat je veel langer kunt gebruiken. Voor mijn veertigste verjaardag kreeg ik een mooie set opgestuurd. Feestelijk ingepakt en door Jufz alvast op 40 jaar neergezet. Zo lief! Kon ik alvast wennen! 😉

Wellicht heb je de foto begin juni op het MoodKids Instagram-account gezien? (Volg je ons daar al trouwens? 😉 )

Verschillende kleuren

De mijlpaalblokken  zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Roze, fuschia, pastelblauw, mint, wit, zwart en turquoise. Ongetwijfeld zit er een kleur bij die je bevalt. Liever een andere kleur? Zelfs dat kan! Omdat Jufz alle blokken zelf maakt, kun je in overleg ook nog voor een andere kleur kiezen.  De mijlpaalblokken zijn verkrijgbaar voor een lief prijsje (vanaf 15 euro). Ik vind het een perfect zwangerschaps- of kraamcadeautje! Op de Instagram-pagina van Jufz vind je heel veel mooie foto’s van zwangere dames en schattige baby’s. Inspiratie genoeg.

Ik besloot daarom wat leuke foto’s met ‘jaar’ te maken. Van een vriendinnetje mocht ik hun lieve zoon Kjeld, die begin deze maand één jaar werd, even lenen voor een foto. Job werd vorige week 8 en ook hij poseerde voor een foto. Op de trampoline wel te verstaan.  Leuke uitnodiging voor een feestje toch!

Met de mijlpaalblokken van Jufz leg je alle mooie mijlpalen van je kind vast. Je kunt al starten met je zwangerschap en zijn oneindig te gebruiken.

Inmiddels zijn de blokken ‘ingepikt’  door Job en staan ze naast zijn bed. Nog 4 dagen en dan moet hij weer naar school. Hij telt af.

Andere leuke producten van Jufz

Als je op zoek bent naar een origineel en leuk cadeautje is een kijkje nemen op hun website echt de moeite waard. Naast de mijlpaalblokken verkoopt Jufz bijvoorbeeld ook leuke babykrijtborden. Daarop kun je de ontwikkeling van je kindje bijhouden. Je schrijft op hoe lang en zwaar je kindje is, wat het graag eet en doet. Leuk voor op de kinderkamer, maar ook om ontwikkeling van je kind bij te houden. Vul bijvoorbeeld elke maand het bord in en maak een foto van het krijtbord en je kindje. Zo heb je straks een mooi overzicht!

Persoonlijke naamkadootjes en kraamkadootjes van webshop Jufz

  1. babykrijtbord, 2. geboortebordje, 3. naamkoffertje, 4. geboortekoffertje

Ook het naamkoffertje vind ik erg leuk! Je kunt zelfs een koffertje in de stijl van een geboortekaartje laten maken. Of wat dacht je van de handgeschilderde bordjes afgeleid van het geboortekaartje.

Kortom genoeg redenen om de website van Jufz te bezoeken!

 

Dit artikel bevat producten die naar ons zijn opgestuurd.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.