Zwangerschapsboek voor mannen nu ook als gratis app

Ga er maar aan staan, als man dan. Een zwangerschap duurt lang! Je meisje is zichzelf niet, maar een hormonale toverbal die telkens van kleur verschiet – en geen idee natuurlijk wanneer in welke kleur precies. Pff. Maandag de stralende zwangere, donderdag het chagrijn op oorlogspad. Dit boek is een must have voor iedere daddy-to-be.

tuurlijk schatje

Het boek “Tuurlijk Schatje” geeft je als aanstaande vader de nodige houvast. Het geeft precies die informatie waar mannen zo dol op zijn. Jij weet straks namelijk precies wanneer je beter kunt duiken, en wanneer je even extra lief moet zijn. Welke weken het zwaarst zijn, en wanneer ze je ineens zal bespringen. Waarom je de bakfiets moeder niet (meer) belachelijk moet maken. Waarom je vooral niet te eerlijk moet zijn (op klus gebied dan..).  Hoeveel beschuiten je kunt beleggen met 1 pak muisjes. En dat boter bijzaak is.

Maar ook vanaf welke week je kind een zakje van 8 stroopwafels
 per dag aankomt. Wanneer je de koffer bij de deur moet zetten (nee, niet die van jou). En wanneer het gevolg (het kind) groter is dan de oorzaak (je lid). Pak je ook nog wat kennis mee.

Meisje ook blij. Must have dus.

Gratis app voor aanstaande vaders
De uitgeverij en auteur nemen een bijzondere stap: het boek komt nu als eerste boek in Nederland beschikbaar als interactieve app. Gratis nog wel. De app is per direct beschikbaar en biedt: Exact dezelfde content als het succesvolle boek. 295 korte verhalen (met een clou) voor elke dag van de zwangerschap. Met de app kan de aanstaande vader (of moeder) zelf instellen om welke tijd hij (of zij) elke dag het actuele dagbericht ontvangt. Als notificatie op zijn eigen smartphone. 

Tuurlijk Schatje is gratis beschikbaar in zowel GooglePlay en AppStore.

 

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]
Posted in: Zwanger en Baby

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.