By 11 september 2015 0 Comments Read More →

Noddles dé hippe wikkeldoek voor je kindje

De wikkeldoeken van Noddles zijn speciaal gemaakt voor pasgeboren baby’s en kindjes in hun eerste levensmaanden. Je kindje kan er heerlijk in slapen (je kan je kleintje er een beetje mee inbakeren) en ze blijven er behaaglijk warm in. Ook onderweg bieden de wikkeldoeken geborgenheid, zonder het gedoe van je kindje in een jasje wurmen. Een hippe wikkeldoek en must have voor iedere moeder met een pasgeboren kindje!

 

hippe wikkeldoeken voordeel

Noddles Hippe Wikkeldoeken

Noddles wikkeldoeken zijn gemaakt van een hoge kwaliteit stof en gevoerd met teddy, beiden van 100% katoen. Ze worden met veel liefde en aandacht gemaakt in het atelier in Amsterdam.

Drie moeders over Noddles

De beste adviezen krijg je van andere moeders vinden wij. Daarom drie moeders aan het woord die de Noddles wikkeldoek al gebruiken voor hun eigen kundjes:

Mama Joyce: “De wikkeldoek is niet alleen handig om je kindje in te leggen tijdens het knuffelen, je kunt hem ook gebruiken voor in de kinderwagen, maxi-cosi en tijdens het voeden. Tijdens het voeden vind ik hem zelf ook echt ideaal. Door dat Sofie verstopt ligt ziet niemand dat ik eigenlijk lig te voeden. Zo hebben we toch nog een beetje privacy.”

Mama Suzanne: “Zo’n lekkere Noddles wikkeldoek is echt een must have voor iedere moeder met een kleine baby. Wat een heerlijk zachte stof en wat fijn om je kleine uk daar helemaal lekker warm in weg te kunnen leggen!”

Mama Linda: “Deze wikkeldoeken zijn echt onmisbaar voor de eerste periode met je kleintje. Zeker voor de wat koudere dagen. En wat een onwijs leuk patroon is dit ook weer! Heel fijn om zelf te hebben, maar ook zeker een leuk kraamcadeau. Ik heb al meerdere vriendinnen hier erg blij mee gemaakt!”

Nou dat zegt al bijna genoeg toch? Hieronder ook nog wat voordelen van het gebruik van een wikkeldoek. Wij zijn al fan!

Voordelen van het gebruik van een Noddles wikkeldoek:

  • Handig – klittenband sluiting
  • Praktisch – 100% katoen dus gewoon in de wasmachine (hoge kwaliteit stof en gevoerd met teddy, beiden van 100% katoen)
  • Hip – Verkrijgbaar in verschillende prints, voor jongens, meisjes en in uni, voor iedere is er wel een hippe wikkeldoek.
  • Comfortabel – je kleintje ligt heerlijk warm, zacht en geborgen
  • Handgemaakt – door Noddles voor jou, in eigen atelier in Amsterdam
  • Bezorging – gratis thuisbezorgd in Nederland bij jou of de gelukkige ontvanger

wikkeldoeken voordelen

In dezelfde stijl

In dezelfde printjes als de wikkeldoeken zijn er ook knuffel/speendoekjes verkrijgbaar. En hele fijne knuffeldekens, voor als je kindje uit de wikkeldoek is gegroeid en jullie samen weer een fase verder zijn.

Meer informatie: Noddles

knuffeldeken noddles

Noddles is aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

[ssba]
Posted in: Zwanger en Baby

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.