By 12 februari 2015 Read More →

Gratis Milestones baby kaarten Valentijn

Hou jij alle mijlpalen van je baby bij? Je hebt mijlpalen die je wilt onthouden en mijlpalen die je zo snel mogelijk wilt vergeten. Over die laatste: kun je ons artikel over de niet altijd even leuke mijlpalen waar je nooit iemand over hoort nog herinneren?

De leuke mijlpalen kun je vastleggen met de milestones baby kaarten! Voor iedere bijzondere mijlpaal (eerste lachje, eerste keer omdraaien etc) maak je een foto van je kind samen met een milestones kaart waar je de datum op zet. De kaarten zitten in een mooie box en zijn ook geweldig voor later. Leuk als cadeau voor je zwangere of net bevallen vriendin. Sinds kort heeft Milestones ook kaarten met Nijntje afbeeldingen. Die zijn ook erg leuk!

Gratis Valentijnsdag Milestones baby kaarten

Milestones heeft een leuke give-away. Deze kaart voor de eerste Valentijnsdag -die niet in het reguliere pakje zit- kun je gratis downloaden. Heb je de kaarten (nog) niet, dan is deze ook leuk los te gebruiken. Downloaden, printen, knippen en maak die foto maar!

Hier kun je de Valentijnsdag milestones kaart gratis downloaden.

milestone card valentijnsdag, milestones baby kaarten, milestones kaarten baby, valentijnsdag

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.