By 16 september 2014 Read More →

Bladerbroche

Oh jee de blaadjes dwarrelen al om ons heen, ik ben er nog niet klaar voor hoor, de herfst is in aantocht. Ik hou er overigens wel van, van die verschillende seizoenen. Elk seizoen heeft natuurlijk zijn charmes!

Dit weekend lekker wandelen in het bos? Verzamelen bladeren! Stap voor stap leggen we je uit hoe je van knutselen met bladeren een bladerbroche kunt maken.

Om toch iets positiefs te maken van die septemberblues, verzamelden wij wat mooie blaadjes en schilderden er grappige monsters en poppetjes op. We maakten een monster en een dametje…oh en toen… Van gekleurd papier knipten we een lijfje en een appel, want ook die vallen namelijk nu van de bomen!

Het werden kleine kunstwerkjes, eigenlijk wel om in te lijsten. Dus lamineerden we onze creaties, knipten ze uit en plakten er een veiligheidsspeldje achter. Klaar waren onze grappige broches!

Dit weekend lekker wandelen in het bos? Verzamelen bladeren! Stap voor stap leggen we je uit hoe je van knutselen met bladeren een bladerbroche kunt maken.

Knutselen met bladeren dit heb je nodig:

  • Blaadjes van de bomen
  • Verf en penselen
  • Veiligheidsspeldjes
  • Schilderijhaakjes om aan de achterkant te plakken voor het speldje.
  • Lamineermachine + sheets

Dit weekend lekker wandelen in het bos? Verzamelen bladeren! Stap voor stap leggen we je uit hoe je van knutselen met bladeren een bladerbroche kunt maken.

Succes en veel plezier!

TIP: Hier vind je nog 7 andere herfst DIY’s met bladeren.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.