By 22 januari 2013 Read More →

Fashion – Snowboots

Vorige week bekeek ik nog de aanstaande voorjaarscollecties, momenteel zie ik buiten een sneeuwstorm aan me voorbij trekken. Hélp, sneeuw! Hier in Groningen bleef het lange tijd sneeuwloos, terwijl de rest van het land de kinderen op sleetjes naar school bracht en sneeuwballengevechten hield.
Hier moesten we het doen met een ijzig koude wind…

Sinds vannacht ligt hier dus ook een dik pak en natúurlijk ben ik weer veels te laat met het aanschaffen van een paar dikke snowboots voor Lily. Ben jij net als ik ook zo’n spuit elf met het kopen van snowboots of zijn de voeten van je kids alweér een maat gegroeid? Niet getreurd, er zijn nog volop snowboots te vinden!

1. Stoere zwarte winterlaarzen 2. Naturel of knalroze? 3. Blauwe Rubberducks 3. Hip van Adidas 4. Neon striping of stylish wit?

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.