By 25 december 2012 Read More →

Fashion – Merry X-mas!

Het is vandaag Kerst! Voor ons betekent dat quality time met vrienden en familie en elkaar. Gezellige etentjes en je mooi aankleden. Als kind mocht ik ieder jaar een speciale kerstoutfit uitzoeken. Hét moment om je moeder te overtuigen dat glitter en lak écht essentieel is met Kerst. Lily draagt Eerste Kerstdag een outfit van de leuke H&M Unicef collectie, met natuurlijk de roze flamingo’s en een gouden tutu. Tweede Kerstdag haar poezenjurk van Mini Rodini die ze alvast aan mocht met Oma’s verjaardag.
Volgend jaar hebben wij er een klein jongetje bij, dus dan zoeken we ook een feestelijke jongensoutfit uit!

Hoe feestelijk zijn jullie gekleed? We zien graag foto’s op Facebook!


Wij wensen jullie een héle fijne kerst toe met de kids!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.