By 14 februari 2018 Read More →

Verras je kind met een Valentijns lunch

Echt wat aan Valentijn doen we hier thuis niet. Job is wel heeel druk met Valentijn en heeft voor zijn ‘verkering’ een verrassing in petto! Maar een leuke, liefdevolle Valentijns lunch is natuurlijk wel leuk! 

Deze lekkere boterham maak je in een handomdraai met heel veel liefde!

Echt wat aan Valentijn doen we hier thuis niet. Maar een leuke, liefdevolle Valentijns lunch is natuurlijk wel leuk! Deze lekkere boterham maak je in een handomdraai met heel veel liefde! En je kind of je lief smullen ervan!  

Easy peasy Valentijns lunch

Wat heb je nodig:

  • 2 boterhammen
  • roomkaas
  • hartjes uitsteker
  • hartjes strooisel of disco dip (bijvoorbeeld van Dr. Oetker)
  • fruit en/of groente

Zo maak je het:

Steek uit één boterham een hartje. Besmeer de andere boterham met roomkaas en leg de boterham met het hartje er bovenop. Strooi voorzichtig hartjes strooisel in het uitgestoken hartje en druk iets aan met je vinger, zodat het goed blijft zitten. Vul de lunch aan met fruit, noten en/of groente. Deze hartjes gemaakt van tomaatjes zijn bijvoorbeeld ook erg leuk.

Echt wat aan Valentijn doen we hier thuis niet. Maar een leuke, liefdevolle Valentijns lunch is natuurlijk wel leuk! Deze lekkere boterham maak je in een handomdraai met heel veel liefde! En je kind of je lief smullen ervan!  

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Valentijnsdag, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.