By 5 februari 2016 0 Comments Read More →

Valentijnsdag inspiratie op MoodKids

Valentijnsdag! Een vooral commercieel feest, maar ik vind het leuk! Al die hartjes overal.  Ik word er vrolijk en blij van! Ik zie het dan vooral als een dag waarop je extra lief bent tegen je de mensen die je lief hebt. Dit jaar maak ik het ook vanuit het standpunt van zoonlief mee.

Die “verkering” heeft en van zijn vriendinnetje subtiel ingefluisterd kreeg dat zij al een cadeautje voor hem had. Of hij ook wel wat voor haar had. Stress in huis! 😉 Inmiddels is er voor de dame in kwestie wat gekocht en er wordt druk geknutseld (wat mag ik natuurlijk nog niet verklappen).

Valentijnsdag

Daar houden we sowieso van op MoodKids: lieve, zelfgemaakte cadeautjes. Kijk eens op onze speciale Valentijnsdag themapagina voor de leukste Valentijnsdag diy’s, kaarten of producten. 

Op zoek naar nog meer inspiratie? Neem dan ook een kijkje op ons Pinterestbord Valentijnsdag.

moodkids valentijnsdag

[ssba]
Posted in: Valentijnsdag

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>