By 7 februari 2015 Read More →

Budget-DIY – mini-etagère voor Valentijn

Nee, een echte ‘hoarder’ ben ik niet, maar ik ben wel van het type ‘wie wat bewaart…’. Gelukkig heb ik een grote zolder. Wat bewaar ik dan zoal? Nou, wc-rolletjes, glazen potjes, boterkuipjes, schoenendozen… En ook dekseltjes en lege garenklosjes. Van die laatste twee maakte ik deze budget-DIY voor Valentijn : een mini etagere.

valentijn mini etagere

Dit heb je nodig voor een mini etagere:

  • lege garenklosjes
  • dekseltjes
  • lijm

En eventueel:

  • mooie tape
  • schaar

En ook:

  • cupcakes/roze koeken/macarons/donuts
  • versiersels (sprinkles, vlaggetjes, kaarsjes)

valentijns bordjes maken

Zo ga je te werk:

Leg de dekseltjes met de bovenkant naar boven en lijm de garenklosjes precies in een midden vast. Wacht tot de lijm goed droog is en klaar is je mini-etagère.

Je kunt de etagères eventueel ook nog versieren met mooie tape. Aan de zijkant van het dekseltje of juist om het garenklosje heen.

Leg een roze koek (of cupcake) op iedere etagère en versier deze nog met sprinkles, vlaggetjes, kaarsjes of hartjes van chenille.

Zet nu je roze bril op! Fijne Valentijnsdag!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Valentijnsdag

Auteur:

Britt woont met Dennis en dochter Stevie (2011) in het Brabantse Bergeijk. Creatief bezig zijn zit er al van jongs af aan in (‘ik weet niet beter’) en op haar website deelt Britt dan ook DIY-projecten, recepten, schrijfsels en sneak peeks van opdrachten die haar, via die website, toekomen. Daarnaast geeft ze groepslessen aerobics, streetdance en yoga aan kinderen en volwassenen. Britt typeert zichzelf als ‘lichtgroen’; veel bewegen, gezond eten met zo af en toe een uitschieter en recycling/hergebruik waar kan.