Maak deze stoere sleutelhanger voor Vaderdag

Ook dit jaar willen we onze vader met Vaderdag verrassen met een eigen gemaakt cadeau. Wat dacht je van een stoere sleutelhanger? Zo één met een ketting aan de broek hoe cool is dat. Ik maakte er één van een sleutelhanger met een winkelwagen munt. Hiervoor maakte ik een printable met kleine cirkels die je op de winkelwagen munt kunt plakken.

Wat dacht je van de kreet ‘You Rock’ of is je vader nummer 1 of is hij de de beste van de wereld. Download de printable en kies uit de verschillende variaties. Mijn vader vindt hem erg stoer en wilde dit graag aan jullie laten zien.

Pa… You Rock!

 Ook dit jaar willen we onze vader met Vaderdag verrassen met een eigen gemaakt cadeau. Wat dacht je van een stoere sleutelhanger? Je download hier de gratis printable en leest hoe je deze sleutelhanger zelf maakt.

Wat heb je nodig voor deze sleutelhanger:

 • Sleutelhanger met winkelwagen munt
 • Ketting Bouwmarkt (tip: laat de ketting bij de Bouwmarkt op de gewenste maat ‘snijden’)
 • Extra sleutelhanger ring
 • Printable: sleutelhanger munt
 • Schaar
 • Gaatjestang
 • Lijm of dubbelzijdig tape

Lees ook: Maak voor je vader een echt Vaderdag ontbijt!

Hoe maak je het:

sleutelhanger uitleg 2

 

 1. Schuif de ketting door de ringen (zie foto).
 2. Knip de gewenste afbeelding uit van de printable en maak er een gaatje in.
 3. Plak het cirkeltje op de munt en als je lijm gebruikt… laat het goed drogen.
 4. Als de lijm droog is kun je nog een cirkeltje uitknippen voor de achterkant van de munt en klaar is je stoere sleutelhanger!

Veel plezier!

Lees ook: Meer Vaderdag printables vind je hier

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Vaderdag, Downloads, Thema

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.