By 18 november 2016 Read More →

Speel jij ook voor Sint? Vul een Goedzak

Helaas zijn cadeautjes met Sinterklaas en kerst niet voor alle kinderen weggelegd. Daarom verdient deze actie van Albert Heijn wel wat extra aandacht.

Heb jij speelgoed thuis waar jouw kind niet meer mee speelt en waar je wellicht een ander kind nog blij mee kan maken? Doe dan mee met de Goedzak-actie van Albert Heijn en maak een ander kind blij met jouw speelgoed!

goedzak

Goedzak actie

Vanaf maandag 14 november kun je bij je Albert Heijn-winkel een gratis Goedzak ophalen. Stop er thuis speelgoed in dat je graag aan een ander cadeau wilt geven en doe dit in de zak. Lever de zak uiterlijk zondag 27 november in bij een Albert Heijn-winkel bij jou in de buurt. Albert Heijn zorgt, in samenwerking met lokale goede doelen, dat het speelgoed op de juiste plekken terechtkomt. In de winkel kun je vinden voor welk doel jouw winkel cadeau’s inzamelt. Er zijn een aantal spelregels:

  • Geef alleen speelgoed waar jouw (klein)kinderen zelf ook blij van zouden worden.

  • Lever het speelgoed schoon, heel en compleet in.

  • Elektronisch speelgoed graag zonder batterijen inleveren.

  • In verband met de hygiëne kunnen geen knuffels worden aangenomen.

  • Bij deze actie maken we kinderen alleen blij met speelgoed, niet met kleding.

  • Sluit de tas goed af.

  • Goedzakken op? Dan kun je je cadeau ook op een andere manier verpakken (bijv. in een andere afsluitbare tas of doos).

Doe jij online boodschappen?

Ook wanneer je je boodschappen laat thuisbezorgen of ophaalt bij een Pick Up Point kun je meedoen met de Goedzak®-actie. Bij bestellingen met een bezorgdatum van 14 tot en met 19 november ontvang je een Goedzak®. Tot en met zaterdag 27 november kun je de Goedzak® meegeven aan de bezorger of inleveren bij een winkel bij jou in de buurt. AH zorgt samen met het Nationaal Fonds Kinderhulp dat de cadeaus goed terecht komen.

 
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sinterklaas, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.