By 15 november 2015 Read More →

Sinterklaas nodigt jou uit op Pakjesboot 12!

Dit is de enige échte, maar vooral bekendste Stoomboot van Sinterklaas! Gisteren was hij nog te zien tijdens de intocht in Meppel. Maar Pakjesboot 12 is natuurlijk nog heel wat meer dagen in Nederland. En het leuke is; jij kunt hem gaan zien!

Pakjesboot 12 zal een aantal dagen op verschillende plekken in Nederland afmeren. Tijdens deze dagen mag je echt aan boord komen! Op de pakjesboot kunnen kinderen ontdekken waar Sinterklaas slaapt en waar de Pieten cadeautjes inpakken en pepernoten bakken. In zijn werkkamer lopen ze Sinterklaas zelf tegen het lijf! De ultieme kans voor kinderen om samen met hun papa en mama, oma of opa of anderen, aan boord te komen kijken.

pakjesboot12

Bezoek Pakjesboot 12 tijdens de pakjesboot dagen 2015!
Heb jij altijd al willen kijken wat er zich allemaal aan boord van de Pakjesboot 12 afspeelt? Grijp dan nu deze unieke kans en kom één van deze dagen aan boord.

  • 17-21 november in Rotterdam – Bezoekers van het Maritiem Museum kunnen tussen 17 november en 21 november hun bezoek combineren met een rondleiding over de échte Pakjesboot 12. Pakjesbootdagen Rotterdam.
  • 28-29 november in Enkhuizen – Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen wordt deze dagen weer omgetoverd tot het nationale Pietendorp. Pieten lopen door de straten van het buitenmuseum en de Pakjesboot ligt in de Marker haven.
  • 1-2 december in Almerepakjesbootdagen in Almere

TIP: Reserveren voor de rondleiding is noodzakelijk, want vol=vol!

Voor combinatietickets en meer informatie: www.pakjesboot.nl.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sinterklaas, Er op uit

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.