By 14 november 2015 0 Comments Read More →

Altijd goed cadeautjes voor Sinterklaas

Vind jij het ook zo moeilijk om een leuk cadeautje te kopen voor Sinterklaas? Wij zien soms door de bomen het bos niet meer, er is zoveel te koop! Daarom hebben we samen met Ilse van webshop Little Thingz een top 10 gemaakt van type cadeautjes die kinderen vaak op hun wensenlijstje zetten.

#1 Speelgoed
Met stip op 1 waarschijnlijk het favoriete speelgoed van je kind. Of het nu houten speelgoed of educatief speelgoed is of iets heel anders, dit wil je kind echt heel graag hebben! En daarom staat het bovenaan. Of zou het komen door de speelgoedboeken die in oktober al bij de reclame post zitten?

little thingz speelgoed

#2 Trend van het jaar
Ieder jaar staat er een nieuw trendartikel op je kinds lijstje, geloof ons maar.Waren het vorig jaar misschien nog loombandjes of het super sand, dit jaar staan er vast en zeker iets van Frozen of een drone op het verlanglijstje.

Oh jee, de trends helemaal gemist? Spiek dan maar snel op speelgoedvanhetjaar!

#3 Verkleedkleren
Welk kind houd er nu niet van verkleden?! Super leuk die creativiteit hoor, maar eerlijk is eerlijk liever niet naar school in zo’n afgrijselijk k3 tenuetje. Doe dus slim, en laat de Sint verkleedkleren schenken waar je kind wel in gezien mag worden. Voor de verkleedkleren van Great Pretenders maken wij heel graag een uitzondering, mooi!

little thingz verkleden

#4 Boeken en muziek
De meeste kinderen worden wel blij van een nieuw boek of cd-tje. En anders mama wel. Een boek dat actueel is voor je kind is leuk en praktisch. En met een muziekinstrument, zoals deze vrolijke van Vilac en Djeco, daar vermaak ieder kind zich toch mee!

little Thingz muziekinstrumenten 

#5 Iets wat mama graag wil
Sinterklaas is het moment om iets aan je kind te geven wat je zelf eigenlijk heel graag wilt hebben. Iets leuks voor op de kinderkamer bijvoorbeeld. Een mooie kinderlamp staat hier hoog op mama’s lijstje. In slaap vallen naast een ananas of origami bootje is toch de droom van iedere mama, uh kind bedoelen we natuurlijk.. En oh, die schattige sneeuwbal nachtlampjes van Djeco waarvan de glittervlokken maar blijven dwarrelen… zucht!

#6 Spelletje
Om ze toch nog een beetje sociaal op te voeden is een spelletje per jaar een must. De nieuwste game misschien niet, maar een gezelschapsspel vind bijna iedereen leuk! Zelf zijn we wel fan van de slangen en ladders die in een ander leuk kleedje zit (Noordpool) vanaf 5 jaar. En de doos met verschillende soorten spelletjes vanaf 3 jaar.

Little Thingz gezelschapsspelen

#7 Kleding
Ok, ok waarschijnlijk niet door je kind zelf op het verlanglijstje gezet, maar Sinterklaas mag toch ook wel aan mama denken? Een nieuwe pyjama, sloffen, nieuw ondergoed of een paar sokken kan ieder kind wel gebruiken. Jaar op jaar op jaar…

#8 Sport
Wanneer je kind een sport beoefend, dan staat er vast iets met deze sport op het lijstje. Ook een eerste of nieuwe fiets wil nog wel eens op het lijstje staan. De Wishbone bikes (eenvoudig om te bouwen van driewieler naar loopfiets zijn een absolute aanrader vanaf heel klein tot en jaar of 6. Dat is nog eens stijlvol fietsen!

little thingz wishbone bike

#9 Iets praktisch
Ook dit zal niet door je kind zelf bedacht zijn. Toch is een praktisch cadeau, iets wat toch net nodig was of iets dat net aan vervanging toe was helemaal geen gek idee.

Ons motto: Gaat er iets stuk in november? Op het lijstje van december!

#10 Een hint van Sint
Is je kind heel slecht in opruimen? Geef je kind dan een hint van Sint (ook leuk voor het gedicht ;)). Een opruimcadeau helpt misschien, en zo niet dan staat het in ieder geval leuker.

little thingz opbergcadeau

#11 Snoep
Net niet op het top 10 lijstje maar een chocolade letter mag echt niet ontbreken. Of je hem nu gluten- of suikervrij maakt, van quinoa of ergens anders van, snoepen zul je op 5 december!

Oh en gedichten, die horen er natuurlijk ook nog bij.

Wedden dat dit soort cadeautjes ook op jullie lijstjes staan?

TIP: Veel webshops, waaronder Little Thingz, hanteren gratis verzending in de weken voorafgaand aan de december maand, toch mooi meegenomen!

 

Little Thingz is onderdeel van de MoodKids Wesbshopgids

[ssba]
Posted in: Sinterklaas

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>