By 1 december 2014 Read More →

Sinterklaas traktatie

Is jouw kind jarig in deze gezellige Sinterklaas-tijd? En ben je op zoek naar een leuke Sinterklaas traktatie? Bij Annekoen digitaal verkopen ze printables van een Sinterklaas traktatiedoosje die je zelf kan printen en knutselen. Je kan het Sinterklaas doosje bijvoorbeeld vullen met Sinterklaas lekkernijen zoals pepernoten en voor de juf bijvoorbeeld met een zakje thee en een lekker bonbonnetje.

AnneKoen - Sint en Piet thee bonbon doosje open A

Is jouw kind niet in deze Sinterklaas-tijd jarig? Neem toch eens een kijkje bij Annekoen digitaal. Er is een hele lijst met traktatie thema’s. En het beperkt zich niet tot doosjes. Je vindt er ook cupcake wrappers, toppers, cadeaukaartjes, vlaggetjes etc etc.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sinterklaas

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>