By 29 november 2014 Read More →

PINspiratie Sinterklaas #2

Nog een week tot Sinterklaas en dus nog een week om mooie versieringen en lekkere traktaties te maken. Met deze nieuwe inspiratie en diy’s en met de selectie PINspiratie Sinterklaas die ik eerder maakte moet dat helemaal lukken.

pinspiratie sinterklaas 2

  1. Leuk voor jezelf én voor je buren, deze Sint raamversiering. Ga buiten op zoek naar dunne takjes en maak een mooi sinterklaasschilderij voor op het raam.
  2. Speculaas is heerlijk en zelf maken is nog leuker. Deze kleine sinterklaas koekjes mogen altijd tussendoor, toch?
  3. Een combinatie van knutselen en bakken, deze stoomboot van eierkoek, smarties en papier. Eenvoudig en waarschijnlijk ook net wat gezonder dan speculaas en chocoladeletters.
  4. Leuke papieren wortels voor het paard van Sinterklaas. Makkelijk te maken en je hebt alleen papier nodig.
  5. Nog meer Sinterklaassnacks! Je kunt er niet genoeg hebben. Een heerlijke pepernotencake voor een gezellig avondje.
  6. Een leuk knutselprojectje voor de woensdagmiddag, deze gespiegelde piet en sinterklaas. Twee kleuren papier, even vouwen en knippen en klaar is je 5 december schilderij.
  7. Kun je haken? Maak dan dit geinige haakpatroon Sinterklaas en zwarte piet. Het zijn niet zomaar poppetjes, maar het zijn knuffeldoekjes voor kinderen. Schattig toch!
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sinterklaas

Auteur:

Annelies is getrouwd met Lucas en woont samen met kat (Flipper) en konijnen (Bonnie en Jari) in een houten huisje in de buurt van Utrecht. Haar grootste inspiratiebronnen zijn de natuur, dieren en muziek. Op haar blog allihoppa.nl deelt ze haar zelfmaakideeën, recepten, hotspots en interviews met creatievelingen. Annelies is gek op diy en wil alles proberen te maken. Of dat met beton, papier of garen is, maakt niet uit. Ook kijkt ze graag naar wat anderen maken en schrijft daarover.